steak tartaar_NOVO

NOVO viert feest!

NOVO viert feest! Het restaurant gelegen in de Euroscoop bestaat zondag namelijk een jaar! Al een jaar lang verrast NOVO haar bezoekers elke week met een nieuw vijf-gangen menu en ook de à la carte-kaart verandert elke maand. Een bijzonder concept vinden we bij de redactie van Smakelijk.

Smakelijk genieten

Een tijdje terug mocht ik samen met mijn collega Maarten bij NOVO gaan proeven voor een van de allereerste restaurantblogs van Smakelijk Maastricht. We genoten van een divers en persoonlijk samengesteld driegangenmenu – de heren van NOVO besloten ons verrassingsmenu aan te passen aan wat zij dachten dat bij ons zou passen, en slaagden daar nog in ook!

Jubileum actie

Ben jij al fan van NOVO of juist nieuwsgierig naar dit restaurant? Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan wordt de hele week een bijzonder verrassingsmenu geserveerd. Dit vijfgangenmenu bestaat uit de best of van het afgelopen jaar: van alle gerechten die het afgelopen jaar bij NOVO de revue zijn gepasseerd hebben eigenaren Jareau van den Heuvel en Rodny Welters de klassiekers en de publieksfavorieten gekozen en deze vormen samen het ‘jubileummenu’. Uiteraard wordt wel rekening gehouden met dieet- en allergiewensen.

Iedereen die ervoor kiest zich aanstaande zondag te laten verrassen door de favorieten van het afgelopen jaar, wordt met een glaasje bubbels ontvangen. Niet in de gelegenheid om deze week gebruik te maken van de jubileumactie? NOVO belooft ook na 10 september te blijven vernieuwen en verrassen, en geeft zelfs een avondje culinair genieten voor twee weg!

Het team van Smakelijk Maastricht feliciteert Jareau, Rodny en de rest van team NOVO van harte met hun eenjarig jubileum!

Restaurant-Novo-Maastricht-9