Oesters proeven onder begeleiding bij lunchrestaurant l’Auberge

Mooi weer, een prachtig uitzicht en alle tijd om rustig te genieten van een heerlijke schotel fruits de mer. Het klinkt als een mooie namiddag in een Frans vakantieoord, maar zo ver hoef je er niet voor te reizen. Traditiegetrouwe organiseert lunchrestaurant l’Auberge (de laagdrempelige, doch stijlvolle annex van Château Neercanne) ook dit zomerseizoen twee keer per week Fruits de Mer Experience, namelijk op woensdag en op vrijdag.

Het fruits de mer-seizoen op Château Neercanne gaat dit jaar van start met een speciale editie van de Fruits de Mer Experience. Op woensdag 1 mei is Reitsma Seafood, de vaste fruits de mer-leverancier van Château Neercanne, te gast voor een korte masterclass over de producten waarin het bedrijf is gespecialiseerd. De middag begint om 16 uur met een aperitief en een leerzame oesterproeverij. Voor deze speciale fruits de mer-ervaring geldt een speciale all-in prijs van 89 euro per persoon.

Na de introductie kan uitgebreid genoten worden van een mooie selectie zeevruchten waaronder langoustines, krab, oesters en kreeft, zoals gebruikelijk geserveerd met huisgemaakt zuurdesembrood. Als het weer het toelaat wordt deze dagverse schotel zeebanket geserveerd op het terras van l’Auberge. Dit terras, gelegen aan de achterzijde van het château, biedt een panoramisch uitzicht over de Jekervallei en van Maastricht tot aan Luik.

Wie niet bij de opening van het seizoen kan zijn, maar wel graag wil genieten van fruits de mer van de hoogste kwaliteit is het komend seizoen van harte welkom op woensdag en op vrijdag. Belangrijk is wel om voor het arrangement op tijd te reserveren. Omdat alle ingrediënten vers en op basis van bestellingen van de leverancier betrokken worden, verzoekt l’Auberge om ten minste twee dagen van tevoren te bellen. Dit kan vanaf twee personen, de kosten bedragen dan € 82,00 (exclusief drank). Reserveren kan via +31 43 325 13 59 of info@neercanne.nl