Ongewoon theekransje bij Mr. Smith

Zondag 8 april vindt bij Mr. Smith in de Rechtstraat, de beste cocktailbar van Nederland, de eerste editie van de Unusual Tea Affair plaats. Dat is een high-tea maar dan net eventjes wat anders. In plaats van met thee word je namelijk verwend met een drietal cocktails.

Tussen 13.00 uur en 16.00 uur schuif je bij Mr. Smith aan voor een bijzondere high tea. Waar je normaal gesproken een heleboel hartige en zoete gebakjes met liters thee of koffie (en met een beetje geluk een glas bubbels) mag verwachten, staat de Unusual Tea Affair bij Mr. Smith in het teken van Hendrick’s Gin.

Voor slechts € 29,50 sluit je aan bij het ongewone theekransje, waar in plaats van sandwiches en scones met clotted cream cucumber en high-gin bites worden geserveerd.

De Unusual Tea Affair is een samenwerking tussen Mr. Smith en Hendrick’s Gin. Het theekransje zal in de toekomst vaker georganiseerd worden.

Wil je zelf graag bij de Unusual Tea Affair aanwezig zijn? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Deze kun je reserveren via drinks@mrsmithmaastricht.com