Op avontuur met het Surprise Diner van WijnSpijs

WijnSpijs staat bekend om haar WijnSpijs-wandeling. Een culinaire wandeling langs diverse restaurants in jouw stad. Bij elk restaurant wordt een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn geserveerd en vervolgens wandel je door naar de volgende culinaire spot. Een bijzonder avontuur, maar voor de échte avonturiers introduceert WijnSpijs een nieuw concept: Surprise Dinner.

Met het Surprise Dinner weet je van tevoren niet wat je gaat eten en waar je gaat eten. De hele avond is een grote verrassing en nog leuker: elke gang wordt op een andere locatie geserveerd. Zo ontdek je niet alleen nieuwe plekken en smaken, maar ervaar je, aldus WijnSpijs, ook een avond om nooit te vergeten.

Het Surprise Dinner, dat te reserveren is in vijftien steden in Nederland, bestaat uit een compleet verzorgd driegangenmenu en natuurlijk wordt er bij iedere gang een bijpassende wijn geserveerd.  Op de dag van je Surprise Dinner stuurt de organisatie je een mailtje met je start-restaurant. Pas na het voorgerecht krijg je te horen waar je daarna heen gaat. Ook het laatste restaurant blijft tot het allerlaatst een verrassing.

De Maastrichtse editie van Surprise Dinner vindt plaats op donderdagavond 8 november van 19.00 uur tot 22.00 uur en is te reserveren door vijftien steden in Nederland. Met wie ga jij op foodie-avontuur?

Reserveren kan via www.wijnspijs.nl