Mes Amis in januari enkele avonden pop-up restaurant

Wijnrestaurant Mes Amis in de Tongersestraat zal in januari enkele avonden dienst doen als pop-up restaurant. Eigenaresse Annaline Doelen gaat op de dinsdagen – de avonden waarop haar zaak normaal gesproken is gesloten –  een bijzondere samenwerking aan met haar voormalige chef-kok Ki van de Ven. Deze start per 1 januari met zijn cateringbedrijf ‘Van de Ven Tailored Catering & Events’. Om de mooie tijd bij Mes Amis af te sluiten, en een nieuw avontuur te verwelkomen, organiseren zij samen avonden waarop ‘vriendschap’ en Limburg met zijn ambachtslieden en hun producten centraal staan.

Op deze avonden willen zij de liefde voor Limburgse producten samen laten komen met Annaline’s liefde voor Limburgse wijnen. Ki kookt en Annaline zoekt daarbij de mooiste lokale wijnen uit. Als gast krijg je bovendien de kans om een regionale wijnmaker en één van de vele leveranciers met wie Mes Amis samenwerkt te ontmoeten en hun verhaal te horen. Een concept waarbij ze je meenemen op een culinaire rondreis door Zuid-Limburg.

De avonden bestaan uit een zesgangenmenu inclusief aperitief, bijpassende wijnen, water en koffie. De avond wordt vergezeld van live muziek.

De eerste pop-up avond vindt plaats op dinsdag 2 januari bij Wijnrestaurant Mes Amis aan de Tongersestraat 5 te Maastricht. De avond begint om 19.00 uur en eindigt rond 23.00 uur. Er is plaats voor dertig gasten, dus beperkte beschikbaarheid. De kosten voor deze avond zijn € 99,95. Reserveren kan reserveren via deze link.

 

Mes Amis