Preps: all day breakfast, gezonde en verse gerechten

Maastricht opent op maandag 11 maart een nieuwe zaak in het centrum van de stad. Saskia Vossen en Steffanie Golob, hebben al op jonge leeftijd hun hart verloren aan de horeca en gaan dan ook eindelijk hun droom in vervulling brengen: een eigen koffiebar waar gezonde en verse producten centraal staan. De nieuwe zaak, genaamd Preps zal zich gaan vestigen aan de Mariastraat 6, waar tot voorkort KAFETHEA gevestigd zat.

Breakfast all day

Een concept geïnspireerd door voedingstrends zoals healthy food en vegan food. Preps werkt zo min mogelijk met geraffineerde suikers en e-nummers. Het doel is om zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken voor de gerechten op de kaart. Voor een lekker doch verantwoord ontbijtje en/of lunch ben je vanaf 11 maart bij Preps welkom. Preps zal het ontbijtconcept de hele dag voeren, dat betekent dat je op ieder van de moment aan kunt schuiven voor een ontbijtje (en daar worden we bij Smakelijk wel blij van!). Behalve voor ontbijt en lunch kun je bij Preps ook terecht voor een wisselend assortiment cakes, taarten en cupcakes.

De gezichten achter Preps

Saskia en Steffanie zijn beiden van jongs af aan werkzaam in de horeca, zowel in Valkenburg als Maastricht. Saskia heeft nog enige tijd als doktersassistente gewerkt en Steffanie als intercedente bij Randstad en daarnaast de opleiding van voedingsconsulent gevolgd. Toch gaat hun hart sneller kloppen van horeca en was dat besef de eerste stap richting de verzenlijking van hun droom: de opening van een eigen zaak.

Het concept

Met hun concept richten de meiden zich op het leven zo gezond, maar vooral ook zo simpel mogelijk maken. De naam van Preps ligt in het verlengde van dit concept: het is de afkorting van het Engels woord preperations, en ook kom je op Instagram #preps veelal tegen in de zin van ‘mealpreps’ (die dan op zijn tijd weer veel door #fitgirls wordt gebruikt).

Het is niet alleen mogelijk om maaltijden in hun zaak te nuttigen, je kunt er ook gewoon terecht voor take away en heb jij een feestje? Ook voor catering kun je bij Preps terecht.

Vanaf 11 maart staan Saskia en Steffanie zes dagen per week (op dinsdag is de zaak gesloten) voor jou klaar. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Preps