Restaurant-Bijzonder-Maastricht-13

Bijzonder staat weer voor je klaar!

Vanaf 30 augustus staat Bijzonder, na een inspiratievolle vakantie, weer voor je klaar. Barstensvol ideeën een heel veel nieuwe lekkernijen.

Voor de meeste mensen is het gebruikelijk om de vakantieperiode te gebruiken om lekker te reizen, uit te rusten en op te laden voor het najaar dat komen gaat. Bij Bijzonder gebruiken ze de vakantieperiode niet alleen om uit te rusten, maar vooral ook om culinaire  inspiratie op te doen. Inspiratie die voornamelijk komt uit de vele reizen die Dimitra maakt. Ze maakte tripjes naar verschillende bestemmingen om zo het concept van Bijzonder verrassend, vers en fris te houden.

Bijzonder is een bewust concept, waar veel aandacht is voor biologische, meestal glutenvrije en sowieso seizoensgebonden voeding. Hier ga je naar toe om bewust te onthaasten. Tijdens de vakantie was het tijd voor Dimitra om zelf te onthaasten, om zo vanaf vandaag, 30 augustus, weer vol nieuwe energie klaar te staan voor de Bijzondere gasten.

Vol culinaire inspiratie, nieuwe lekkernijen en boordevol energie is het team van Bijzonder klaar voor het najaar. Ga jij vandaag bij Bijzonder proeven?

Restaurant-Bijzonder-Maastricht-8