Kamu Breda

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij 100 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

4x restaurants en winkels in de Boschstraat in Breda

De Boschstraat in Breda is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende straat met diverse restaurants. Mede dankzij Stedelijk Museum Breda trekt deze fietsstraat in Breda nog meer bezoekers. In dit lijstje een overzicht van verschillende restaurants in de Boschstraat in Breda waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen of uit eten.

1. Kamu

Kamu is een koffiebar waar je geniet van goede koffie. Je kunt hier ook terecht voor vega(n) ontbijtjes en lunchgerechten met het desembrood van bakkerij Echt Brood, verse taartjes van Patisserie Nettur en gezonde soepen van Soepbar PIEK, die is gevestigd in Kamu. De soepen van PIEK zijn ook verkrijgbaar voor takeaway. Kamu verkoopt overigens ook nog fietsen en bijbehorende accessoires. Bovendien mag iedereen gebruik maken van de werkplaats.

Kamu Breda

2. Echt Brood

Echt Brood is een desembakkerij waar wordt gebakken op basis van meel, water en zeezout. Eigenaar Joris van Duijnhoven gebruikt als rijstmiddel een eigengemaakte desem. Zowel het desem als het deeg krijgt 24 uur rust voordat het wordt gebakken in de steenoven. Het hele proces zorgt een luchtige structuur, krokante korst en een mooie smaak. Naast desembrood verkoopt de bakkerij zoete lekkernijen zoals kokos- makronen, chocolade- en haverkoeken en huisgemaakte croissants.

Echt Brood Breda

3. Rosa

Rosa is de delicatessenwinkel van Robert en Samantha in de Boschstraat. Bezoek de winkel voor handgemaakte bonbons en chocolade, verse koffie en thee, kazen van Fromagerie Guillaume en wijnen van Hoogland Wijnimport. Robert staat in de winkel bonbons te maken en legt graag aan je uit waar hij mee bezig is. Samantha adviseert je over de verschillende combinaties drank en spijs en stelt met plezier een door jou uitgezocht cadeaupakket samen.

Rosa Breda

4. Bier Lokaal

Bier Lokaal is gespecialiseerd in speciaalbieren en proeverijen. Alles wat je nodig hebt voor een gezellige borrel of proeverij vindt je hier in de schappen. Daarnaast kun je in de winkel terecht voor verschillende proeverijen onder leiding van eigenaar Hans Vermeulen. Hans heeft altijd al affiniteit met speciaalbier gehad en werkt al geruime tijd binnen de bierwereld. Naast Bier Lokaal is Hans ook mede-eigenaar van Brouwerij Witte Anker in Breda.

Bier Lokaal Breda

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij 100 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…