Jagthuijs Ulvenhout

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

32x restaurants en winkels in Breda met een Kerstmenu

Het is binnenkort Kerstmis en ook dit jaar bereiden veel restaurants in Breda een kerstmenu voor Kerstavond, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag. Hierdoor geniet je tijdens Kerstmis met familie en vrienden van een feestelijk Kerstdiner. Bestel een menu en vier Kerst thuis!

1. De Broodtoren

De Broodtoren heeft voor de feestdagen een kerstontbijt met diverse lekkernijen, maar ook een Kerstbrunch. Benieuwd waaruit het ontbijt en de brunch bestaat? Lees verder.

De Broodtoren Breda

2. L’anatra

L’anatra heeft net als vorig jaar een Christmas diner box (€42,50) die bestaat uit verschillende hapjes, soep en keuze uit verschillende hoofdgerechten. Lees verder.

3. Humphrey’s

Humphrey’s serveert 24, 25 en 26 december een 3-gangenmenu voor €38,50. Je hebt keuze uit diverse voor- en hoofdgerechten en sluit je diner af met een grand dessert. Lees verder.

Humphreys Breda

4. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot heeft deze Kerst een 5-gangen tastingmenu (€60) met gerechten als corvina, buikspek en coquille, marbré en sukade. Lees verder.

Wijnbar Pinot Breda

5. Charelli

Charelli heeft een 4- en 5-gangen Kerstmenu voor thuis met gerechten zoals torentje van coquille, dungesneden Ierse kogelbiefstuk, tataki van tonijn en hertenrugfilet. Lees verder.

Charelli Breda

6. H. van Haaren

H. van Haaren heeft voor de feestdagen ook speciale creaties. Denk aan iets lekkers voor bij de koffie, borrel en verschillende soorten gebak en dessert, maar ook kerstpakketten. Lees verder.

7. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft ook dit jaar een Kerstmenu. Je hebt keuze uit verschillende voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, slow specials en desserts. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

8. Gaudim

Gaudim heeft take-away tapas boxen, Catalaanse gerechten en losse tapas. Lees verder.

Gaudim Breda

9. Pieter Kling

Slagerij Pieter Kling heeft voor Kerstmis een bestellijst. Deze bestaat uit uiteenlopende soorten vlees, tapas, snacks, voorgerechten, fondue, gourmet en meer. Lees verder.

10. Popocatepetl Breda

Popocatepetl heeft het Menu Fiesta met nacho’s enchiladas of fajitas. Je sluit het menu af met een cheesecake of pecan kahlua cake. Lees verder.

Popocatepetl Breda

11. Salon de Provence

Salon de Provence heeft een 5-gangen Kerstlunch (€150) en Kerstdiner (€200) inclusief amuses, aperitief, bijpassende prestige wijnen, tafelwater, koffie en friandises. Lees verder.

Salon de Provence Breda

12. Barlucca

Barlucca heeft een 4-gangen Kestmenu (€57) die je kunt eten tijdens de lunch op 25 en 26 december of kunt afhalen voor 24, 25 en 26 december. Lees verder.

Barlucca Breda

13. De Fazant

De Fazant heeft een 4-gangen keuzemenu (€57,50) inclusief brood, boter en een amuse. Ook vegetarisch en voor kinderen! Lees verder.

De Fazant Breda

14. Café Noir

Café Noir heeft een 4-gangen Kerstmenu voor €52,50 inclusief brood, boter en een amuse. lusief brood, boter en een amuse. Lees verder.

Cafe Noir Breda

15. Corenmaet

Corenmaet heeft een 4-gangen Kerstmenu voor €52,50 inclusief brood, boter en een amuse. lusief brood, boter en een amuse. Lees verder.

Corenmaet Breda

16. De Uitdaging

De Uitdaging heeft een 4-gangen Kerstmenu voor €35. Het menu bestaat uit een voorgerecht met Hollandse garnalen, duo van hert en meer. Lees verder.

De Uitdaging Ulvenhout

17. Beeks Kerstdiner

De horeca in Prinsenbeek hebben de handen ineen geslagen voor een gezamenlijk en echt Beeks Kerstmenu. Er is keuze uit 2 4-gangenmenu’s voor €43,50. Lees verder.

Pasta en Pesto Prinsenbeek

18. Smaack

Smaack heeft dit jaar geen Kerstmenu maar biedt keuze uit een aantal bekende tapas zoals je die kent van Centwich. Lees verder.

Smaack Breda

19. Ingenhousz

Ingenhousz heeft een 4-gangen Kerstmenu (€45) met onder andere heilbot, Noordzeetong, USA rund. Het menu is uit te breiden met kazen. Lees verder.

Ingenhousz Breda

20. Los Olivos

Los Olivos heeft ook dit jaar een Kerstmenu. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse tapas af te halen van het afhaalmenu. Lees verder.

Los Olivos Breda

21. De Veestallen

De Veestallen heeft een 5-gangen Kerstmenu (€47,50) voor thuis. Er is ook een vegetarisch menu en een Kindermenu. Lees verder.

22. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar heeft een Sharing is Caring XMas Box voor €92,50. De box bestaat uit diverse voorgerechtjes om te delen, een pizza, hoofdgerecht en dessert. Lees verder.

23. El Quinto Pino

El Quinto Pino heeft voor de feestdagen een Kerstmenu (€45) die bestaat uit diverse voorgerechten, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Lees verder.

El Quinto Pino Breda

24. Uijttewaal

Uijttewaal Uijttewaal heeft een 4 (€65) en 5-gangen Kerstmenu (€80) met gerechten zoals langoustine en pata negra, coquille, patrijs, hert en meer. Lees verder.

Uijttewaal Breda

25. Café Belgique

Café Belgique heeft een Kerstbruch (€29,95) en een 3-gangen Kerstmenu (€39,95). Het is ook mogelijk om diverse gerechten los te bestellen. Lees verder.

Cafe Belgique Breda

26. ‘t Jagthuijs

‘t Jagthuijs heeft een 4-gangen Kerstmenu voor thuis voor €57,50. Het menu is uit te breiden met diverse gerechten en kaas. Lees verder.

Jagthuijs Ulvenhout

27. De Dillenburg

De Dillenburg heeft een 5-gangen Kerstmenu voor €45. Er is ook een vegetarisch menu en een menu voor kinderen. Lees verder.

28. Don Qui-John

Don Qui-John heeft dit jaar een Kerstbrunch (€21,50) en een Kerstdiner (€49,50). Het diner bestaat uit een 4-gangenmenu. Lees verder.

Don-Qui John Breda

29. Sabores

Sabores heeft een Kerst Box (€49,50 p.p.), te bestellen vanaf 2 personen. De box bestaat uit diverse kleine gerechtjes en een dessert. Lees verder.

30. Ruitersbosch

Ruitersbosch heeft een 5-gangen Kerstmenu voor €65. Het menu is uit te breiden met kazen van Het Kaasatelier. Lees verder.

Ruitersbosch Breda

31. Trattoria Perron

Trattoria Perron heeft voor Kerstmis een Italiaans menu met de antipasti, pinsa’s, pasta’s en dolci om te delen voor €35 p.p. (te bestellen vanaf 2 personen). Lees verder.

32. Coffee Time

Coffee Time heeft een Kerstmenu voor thuis (€29,50 p.p.) met een soepje, diverse koude en warme gerechtjes en een Kerstdessert. Lees verder.

Coffee Time Ulvenhout

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…