Scharrels & Scharen: Roast Diner voor 24 euro

Een goedgevuld Schots soepje luisterend naar de naam Leekie, een halve Tante Door Kip met allerlei toebehoren, plus als afsluiter een ruim uitgevallen stuk kruimelappeltaart volgens het geheime recept van oma. En dat allemaal voor een prijs waarbij je je vingers aflikt: 24 euro per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs bepaald op 12 euro.

Scharrels & Scharen op het Vrijthof, de chicken & lobster bar die in juni de deuren opende en inmiddels een begrip is in de stad, serveert komende zondag een zogeheten Sunday Roast Diner. Met de hele familie lekker ouderwets vroeg aan tafel, om gezellig te genieten van simpele, maar heerlijke gerechten, net zoals op het Engelse platteland. Lek vinger, lek doum, op z’n goed Maastrichts.

Het driegangen Roast Diner gaat van start met een Leekie Potato Soup. Daarna volgt per persoon een halve Tante Door Kip die wordt geflankeerd door verse frietjes, roasted veggies (pastinaak, wortel en maïs en huisgemaakte appelmoes). Voor wie nog een gaatje over heeft is er een overheerlijk stukje Grandma’s Apple Crumble.

De Sunday Roast wordt geserveerd vanaf 17 uur. Reserveren kan via Facebook of door het sturen van een mailtje een naar info@scharrelsenscharen.nl Lekker ouderwets bellen mag natuurlijk ook: 043 321 24 07.

Lees meer over dit restaurant