Seizoensspecial bij Derlon: Stamppot!

Je zou het misschien niet meteen verwachten van een zaak met een ietwat chique uitstraling, maar toch: tot en met woensdag 28 februari ben je bij Restaurant Derlon op het Onze Lieve Vrouweplein van harte welkom voor wat veel Nederlanders nog altijd beschouwen als dé winterse seizoensspecial bij uitstek: stamppot. Daarmee is Restaurant Derlon helemaal klaar voor – hopelijk – de laatste koude dagen van deze winter.

Op de vernieuwde winterkaart met seizoensspecials vind je maar liefst drie verschillende stamppotten. En dan niet van het kaliber ‘wortel met ui en aardappel en klaar’, maar stamppotten waar je ‘u’ tegen zegt. Zoveel wordt althans duidelijk wanneer we de menukaart openslaan.

De eerste stamppot die we op de menukaart tegenkomen is er een met boerenkool, cantharellen en cashewnoten (€ 14,75). Voor slechts € 5,50 extra geniet je tevens van een smakelijk supplement in de vorm van een huisgemaakte gehaktbal opgediend in een Le Creuset-pannetje. Een ander stamppotgerecht à la Derlon omvat onder meer zoete aardappel, spinazie, gekonfijte eend en bloedworstcroutons (€ 21,50). En: last but not least hebben ze een stamppot met paarse wortel, gele wortel, oranje wortel, Roseval aardappeltjes, gepocheerde kabeljauw en zeekraal (€ 19,50).

Tevens is de menukaart van Restaurant Derlon in een nieuw jasje gestoken. De inhoud blijft ongeveer hetzelfde. Op donderdag 1 maart gaat bij Restaurant Derlon de nieuwe voorjaarskaart in.

Lees meer over dit restaurant

Restaurant-Derlon-Maastricht-5