Smakelijk Breda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is hét Bredase cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Verzilver de cadeaukaart bij de smakelijkste restaurants en winkels in Breda.

Inhoudsopgave

Op deze pagina lees je alles over de Smakelijk Breda cadeaukaart. Waar ben je naar opzoek? Maak een keuze:

Pagina’s

  • Check saldo: check je saldo, de geldigheidsduur en in welke stad je cadeaukaart geldig is.
  • Helpdesk: bekijk de veelgestelde vragen of neem voor een andere vraag contact met ons op.
  • Zakelijk: lees meer informatie en over de mogelijkheden voor een zakelijke bestelling (op maat).

Uitleg

De Smakelijk Breda cadeaukaart is hét Bredase cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander Bredaas cadeau met zoveel mogelijkheden. Je geeft dus altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

De cadeaukaart is te verzilveren bij zo’n 100 smakelijke restaurants en winkels in Breda. Van koffiebars, lunchrooms en ijssalons tot eetcafés, restaurants en delicatessenwinkels.

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Bredase ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Wat ons betreft een win-winsituatie!

Locaties

De Smakelijk Breda cadeaukaart kun je verzilveren bij deze locaties. Van koffiebars, lunchrooms en ijssalons tot eetcafés, restaurants en delicatessenwinkels.

Verkooppunten

De Smakelijk Breda cadeaukaart is binnenkort te koop bij diverse winkels in Breda. Tot die tijd kun je de cadeaukaart online bestellen.

Onze missie

In 2019 ben ik gestart met de eerste cadeaukaart van Smakelijk.nl. Ik constateerde dat consumenten en bedrijven vaak landelijke cadeaukaarten en kerstpakketten bestelden. Dit is enorm jammer wat vrijwel al dit geld naar grote ketens en niet naar lokale ondernemers. Dit moet en kan anders, vond ik.

Met een cadeaukaart van Smakelijk.nl investeer je jouw cadeau altijd terug in de lokale economie. Elke cadeaukaart is namelijk te verzilveren in één specifieke stad. Je geeft dus altijd een écht lokaal cadeau en steunt de ondernemers in jouw stad.

Bovendien heeft elke cadeaukaart van Smakelijk.nl een uniek aanbod restaurants en winkels. Op deze manier geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl

Bestellen

De Smakelijk Breda cadeaukaart is hét cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.