Bocca-Lupo-Maastricht-7

Smakelijke Kerst en Oud & Nieuw deel I

De feestdagen: samen zijn, samen genieten én samen eten. Maar waar geniet je in Maastricht van een heerlijke maaltijd als je zelf niet zo’n keukenprins(es) bent? Of geen zin hebt om een hele dag een hele familie over de vloer te hebben? Wij hebben onze leden gevraagd of zij tijdens de feestdagen zijn geopend en zo ja op welke tijden. Bij dezen delen we alvast de openingstijden van vijf van onze leden. De openingstijden van de andere restaurants volgen snel!

1. Steakhouse Carnal

Op Eerste en Tweede Kerstdag ben je bij Steakhouse Carnal vanaf 17.00 uur van harte welkom, de keuken sluit om 23.00 uur. Op Oudejaarsavond is het steakhouse in Wyck geopend van 12.00 tot 20.00 uur! Op Nieuwjaarsdag is Carnal gesloten.

Steakhouse-Carnal-Maastricht-6

2. Bocca Lupo

Bocca Lupo sluit 2017 af met een sfeervol kerstdiner op Tweede Kerstdag, de zaak is die dag vanaf 12.30 uur geopend. Voor slechts € 31,50 per persoon word je verwend met een glas prosecco, amuse van het huis, antipasti misti, een pizza naar keuze en tiramisu of koffie/thee toe. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag is Bocca Lupo gesloten.

Bocca-Lupo-Maastricht-7

3. Château Neercanne

Château Neercanne is de beide kerstdagen geopend voor lunch en diner en op 1 januari voor een nieuwjaarslunch. Tijdens de kerstdagen worden er bij Neercanne onder andere 5- of 6-gangen menu’s, een kerst-stamppottenbuffet en de befaamde Scharrellunch geserveerd. Meer info vind je hier. Mocht je je tijdens de feestdagen willen laten verrassen door het team van Restaurant Château Neercanne en l’Auberge, wacht dan niet te lang met reserveren, bijna alle dagdelen zijn reeds volzet!

Chateau-Neercanne-Maastricht-11

4. Vino & Friends Maastricht

Vino & Friends is tijdens de kerst alle dagen geopend. Ook op Nieuwjaarsavond kun je bij de gastro- en wine terecht voor diner, aperitief of digestief. Vino & Friends opent op de feestdagen om 17.00 uur haar deuren en serveert zowel met kerst als op Oudejaarsdag een all incl. kerstmenu voor € 79,50. Rond 22.30 uur wordt de avond afgesloten, zodat ook het team van Vino & Friends kan genieten van de feestdagen.

Vino-Friends-Maastricht-13

5. Restaurant Derlon

Bij Restaurant Derlon ben je alle vijf de feestdagen de hele dag welkom. 24, 25 en 26 december opent het restaurant om 10.00 uur. Op 24 en 25 december start om 11.30 uur de kerstbrunch en in de avond geniet je vanaf 18.30 uur van een 5-gangen kerstdiner. Op Oudejaarsavond is restaurant Derlon geopend tot 21.30 uur en op maandag 1 januari ben je wederom om 11.30 uur welkom voor de nieuwjaarslunch. Voor alle lunches en diners geldt dat vooraf gereserveerd dient te worden.

Restaurant-Derlon-Maastricht-5