Regen, regen en nog eens regen: Sushi Festival afgelast

Heel erg enthousiast was de redactie van Smakelijk Maastricht over de komst van Sushi Festival JOY, en met ons zo’n drieduizend aanwezigen (volgens Facebook) en dertienduizend geïnteresseerden. Aanstaande weekend zou het Stadspark van Maastricht veranderen in een heus sushiwalhalla. 

De drie edities in andere Nederlandse steden eerder dit jaar waren een groots succes. Ook in Maastricht zou Azië komend weekend tot leven worden gebracht in een oase van Asian food, vrolijke decoraties en vermaak met een Japanse twist.

Maar al diegenen die zich erop hadden verheugd om komend weekend eens lekker te gaan genieten in het Stadspark hebben pech. De vierde editie van het Sushi Festival Joy, is afgelast. Door het slechte weer van de afgelopen week en de net zo slechte voorspellingen voor de komende week heeft de organisatie eerder vandaag aangekondigd dat het festival aanstaande weekend niet door gaat. Dit hebben zij in goed overleg met de gemeente besloten.

,,We betreuren het dat de vierde editie van Sushi Festival JOY komend weekend geen doorgang kan vinden in Maastricht”, zo laat de organisatie weten. ,,We zullen alles in werking stellen om de Maastrichtenaren te verblijden met de komst van het nieuwe Asian streetfood festival, waarbij we bezoekers niet alleen verrassen met sushi en geurige gerechten, maar ook met vertier met een ‘Japanse’ twist zoals een karaoke hotel, sushiworkshops, ontspanningsmassages en een arcade gameroom”, aldus Sushi Festival JOY organisator Raymon Sprang.