Smakelijk Tilburg

Eén cadeaukaart voor ruim 40 smakelijke restaurants en winkels in Tilburg

  • Het ideale cadeau voor elke foodie in Tilburg
  • Een uniek aanbod lokale restaurants en winkels
  • Bepaal zelf het saldo: vanaf 10 tot 150 euro
  • Voor 16 uur besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
  • Support de lokale ondernemers in Tilburg

Cadeaukaart Tilburg

De Smakelijk Tilburg cadeaukaart is hét Tilburgse cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander Tilburgs cadeau met zoveel keuze op het gebied van eten en drinken in Tilburg. Je geeft altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 40 locaties in Tilburg. Van koffiebars en lunchrooms tot eetcafés en restaurants. Maar ook bij delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, wijnkoperijen en meer. Een uniek en exclusief aanbod locaties in de stad!

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Tilburgse ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Je geeft dus altijd een geslaagd cadeau en steunt lokale ondernemers in jouw stad.

Inpakken

Laat je cadeaukaart inpakken in een cadeauverpakking.

Geldigheid

De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van maar liefst 2 jaar.

Garantie

Een stichting beheert de derdengelden voor 100% saldogarantie.

Koop Lokaal

De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij locaties in Tilburg.

Bezorging

Voor 16 uur besteld? Dezelfde werkdag verstuurd met PostNL.

Locaties

Smakelijk Tilburg is te verzilveren bij meer dan 40 locaties in Tilburg. Van lunchrooms en restaurants tot wijnbars en winkels.

Onze missie

Veel Tilburgers en bedrijven bestellen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vrijwel allemaal Tilburg uit.

Daarom ben ik gestart met de Smakelijk Tilburg cadeaukaart. Hiermee investeer je jouw cadeau altijd terug in de Tilburgse economie. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij horeca en winkels in Tilburg. Je geeft dus altijd een 100% Tilburgs cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft de cadeaukaart een uniek aanbod met horeca en winkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl