Smakelijk Tilburg

Hét Tilburgse cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt.

Deze cadeaukaart heeft een uniek en exclusief aanbod met meer dan 40 locaties in Tilburg. Van lunchrooms en restaurants tot winkels op het gebied van eten en drinken.

Cadeaukaart Tilburg

De Smakelijk Tilburg cadeaukaart is hét Tilburgse cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander Tilburgs cadeau met zoveel keuze op het gebied van eten en drinken in Tilburg. Je geeft altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

Deze cadeaukaart is te verzilveren bij de smakelijke horecazaken in Tilburg. Van lunchrooms en restaurants tot winkels op het gebied van eten en drinken zoals delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers en meer winkels.

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Tilburgse ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Het is ook mogelijk om (een deel) van je tegoed te doneren aan de Voedselbank in Tilburg.

Locaties

Smakelijk Tilburg is te verzilveren bij meer dan 40 locaties in Tilburg.

Voedselbank Tilburg

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te gaan uit eten of om boodschappen te doen. Wekelijks ondersteunt de Voedselbank in Tilburg honderden huishoudens.

Smakelijk.nl heeft een samenwerking met de Voedselbank. Heb je een Smakelijk Tilburg cadeaukaart? Dan kun je het tegoed (deels) doneren aan de Voedselbank in Tilburg.

Smakelijk.nl neemt alle kosten op zich en doneert alle inkomsten zodat elke donatie volledig wordt gedoneerd.

Onze missie

Veel Tilburgers en bedrijven bestellen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vrijwel allemaal Tilburg uit.

Daarom ben ik gestart met de Smakelijk Tilburg cadeaukaart. Hiermee investeer je jouw cadeau altijd terug in de Tilburgse economie. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij horeca en winkels in Tilburg. Je geeft dus altijd een 100% Tilburgs cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft de cadeaukaart een uniek aanbod met horeca en winkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl