Restaurant-Derlon-Maastricht-7

Tosti kreeft en pot-au-feu op nieuwe kaart Derlon Hotel

Het viersterren Derlon Hotel in Maastricht staat bekend als een prachtig hotel met een stijlvol, modern design en een rijke Romeinse geschiedenis. Wat niet iedereen weet is dat het ook vernoemd is naar de Franse chef-kok Louis Desiré Derlon (1827-1902).

Het zal dan ook geen verrassing meer zijn dat je in dit prachtige gebouw terechtkunt voor heerlijk bourgondisch en goed eten. Ook op de menukaart wordt de combinatie tussen oud en nieuw mooi gecombineerd. Op de hoek van het sfeervolle Stokstraatkwartier en vlak naast de historische Onze Lieve Vrouwe-basiliek vind je al vanaf begin oktober najaars- en wildspecialiteiten en eigentijdse klassiekers op de vernieuwde menukaart.

Niet alleen de kaart is geheel vernieuwd, ook het servies waarop de gerechten worden geserveerd is compleet nieuw. Laat je, na een bezoek aan de authentieke Romeinse opgravingen in de kelder, verrassen door een tosti kreeft of een pot-au-feu die prachtig gepresenteerd worden op het nieuwe porselein. Historische elementen en modern design worden nergens zo goed gecombineerd als in Derlon Hotel Maastricht. Ga vooral eens proeven en een kijkje nemen op deze unieke locatie!

Lees meer over dit restaurant