Wijnbar Pinot Breda

Ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart?

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…

14x restaurants in Breda met een Valentijnsmenu

Restaurants in Breda met een Valentijnsmenu zijn er genoeg! De ideale manier om Valentijnsdag te vieren is met een Valentijnsdiner bij een restaurant in Breda. Heb je nog niks gepland en ben je opzoek naar een romantisch diner? We helpen je een handje met een lijstje restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

1. Barlucca

Barlucca serveert de 12e t/m de 14e een 4-gangen Valentijnsmenu voor €42 met o.a. kleine hapjes, risotto, entrecote en tiramisu. Ook als afhaalbox. Lees verder.

Barlucca Breda

2. De Veestallen

De Veestallen serveert 13 en 14 februari een 6-gangenmenu voor €57,50 dat bestaat uit o.a. steak tartaar, garnalenbisque, gestoomde makreel en eendenborst. Lees verder.

3. A Cup of Cake

A Cup of Cake heeft speciaal voor Valentijnsdag weer diverse lekkernijen die je kunt bestellen. Er is ook een Valentijns High Tea in The Cake Room. Lees verder.

The Cake Room Breda

4. De Uitdaging

De Uitdaging heeft een 4-gangen thuismenu voor €35. Het menu staat uit o.a. gerookte forel, paprikasoep, hoender en cheesecake. Zondag af te halen. Lees verder.

De Uitdaging Ulvenhout

5. Ingenhousz

Ingenhousz serveert 11 t/m 14 februari een Celebrate Love 4-gangen diner inclusief glas Salentein Brut en amuses voor €47,50. Lees verder.

Ingenhousz Breda

6. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot opent maandag 14 februari speciaal de deuren om een 5-gangen Valentijnsmenu te serveren. Lees verder.

Wijnbar Pinot Breda

7. Don Qui-John

Don Qui-John opent maandag 14 februari speciaal de deuren zodat je kunt genieten van een 3- of 4-gangen verrassingsmenu. Lees verder.

Don-Qui John Breda

8. H. van Haaren

H. van Haaren heeft voor Valentijnsdag een Valentijnspakket voor €19,95. Het pakket is gevuld met onder andere chocolade, koekjes en kleine hapjes. Lees verder.

9. De Dillenburg

De Dillenburg heeft een Valentijnsmenu voor €67,50. Het menu bestaat uit o.a. een aperitief, amuses, proeverij, diamanthaas & gamba’s en grand dessert. Lees verder.

10. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft een Valentijnsplank voor €35 p.p. met diverse lekkernijen zoals vitello tonnato, soep, salade, brie, tortilla, krabsalade en een dessert. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

11. Popocatepetl Breda

Popocatepetl serveert 12 t/m 14 februari een shared diningmenu voor €32,50. Het menu bestaat uit o.a. een strawberry margarita en Mexicaanse hapjes. Lees verder.

Popocatepetl Breda

12. Tortillas Breda

Tortillas Breda serveert een 3-gangen Valentijnsmenu voor €25. Het menu bestaat uit nacho, tortillas en een grand dessert. Lees verder.

Tortillas Breda

13. Colins

Colins gaat maandag 14 februari open en serveert o.a. 3-gangen Valentijnsmenu voor €49,95 met als hoofdgerecht een halve kip, bbq-swings, ribs en saté. Lees verder.

Colins Breda

14. Patisserie Nettur

Patisserie Nettur heeft een Valentijnsontbijt (€19,95) en een Valentijns High Tea (€27,95) met allemaal verse lekkernijen uit de keuken van de patisserie. Lees verder.

Smakelijk Breda cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Te verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda! Lees verder…