Kruisheren-hotel-Maastricht-4

Van het Kruisheren naar St. Gerlach en weer terug

Met een cocktail ontvangen worden in het Kruisheren, een van de mooiste boetiekhotels van Maastricht om vervolgens door een privé-chauffeur naar Houthem St. Gerlach te worden gereden. Daar geniet je in een sfeervol aangeklede kasteelomgeving van een heerlijk viergangendiner. Met alles erop en eraan. Je hoeft je verder nergens zorgen om te maken, want alles is voor je geregeld. En dat op Eerste Kerstdag!

Af en toe moet je jezelf een bijzonder cadeautje gunnen, vinden ze bij het Kruisherenhotel in Maastricht. Deze mooie zaak in hartje stad maakte vandaag bekend een uniek arrangement te hebben samengesteld dat twee huizen van de vermaarde Oostwegel Collection met elkaar verbindt. Letterlijk welteverstaan: door een luxueuze shuttle te laten rijden tussen het enige vijfsterrenhotel van Limburg en Château St. Gerlach.

De geheel verzorgde avond begint op 25 december rond 17.00 uur met een welkomstdrankje in Wine Bar Rouge & Blanc. Om 18.00 uur staat er een chique bolide op je te wachten die je naar Houthem St. Gerlach brengt. Daar aangekomen word je als een vorst ontvangen in het dit jaar geopende St. Gerlach Paviljoen, met mooie gerechten uit de keuken van Otto Nijenhuis en zijn team. De avond wordt omlijst door sfeervolle livemuziek. Uiteraard ben je na afloop van het diner van harte welkom om een dansje te wagen.

Maar dat is nog niet alles: een vriendelijke chauffeur pikt je na afloop van de avond op om je weer netjes af te zetten bij het Kruisherenhotel voor een koninklijke overnachting. Dat er na een nachtje heerlijk slapen een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar staat, mag nauwelijks een verrassing zijn.

De prijs voor dit prachtige arrangement? € 325,- per persoon. Niet spotgoedkoop natuurlijk, maar wel een belevenis die onvergetelijk is en waarvan je zeker nog heel lang nageniet.

Vind je het leuk om voor een wat meer bescheiden prijs te lunchen of de dineren in het Kruisherenrestaurant? Dat kan natuurlijk ook. Voor € 45,- geniet je op Eerste en Tweede Kerstdag van een feestelijk driegangenmenu bereid door Bram Haenen, de nieuwe Chef de Cuisine van het Kruisherenrestaurant. Wil je weten wat er op het menu staat? Kijk dan hier.

Kruisheren-hotel-Maastricht-10