Vernieuwd en fris theeleuten bij Teazone

Voor alle theeleuters en zoetekauwen hebben we ‘hot and sweet’ nieuws: Teazone is heropend en vernieuwd! Het bekende concept van koffie, thee en zoetigheden in combinatie met het shoppen van musthaves in de Koestraat is overgenomen door niemand minder dan horecaondernemer Joyce Mullenders. Gisteren werden de deuren na een kleine vernieuwing geopend!

Na negen mooie jaren zijn de oorspronkelijke eigenaren Jeroen en Nicole vertrokken naar Italië en hebben ze het stokje overgedragen aan Joyce, die daarnaast na vierenhalf jaar afscheid heeft genomen van haar eigen kindje ‘Hotel Trash Deluxe’ aan de Boschstraat.

Deze switch zorgt voor een vernieuwing van de populaire thee- en koffiehotspot: het oosters thema is opgepimpt, de musthaves store is uitgebreid en de menukaart kent er nu ook een bladzijde voor ontbijt en lunch bij. Maar het concept en de sfeer blijft onveranderd. Als je binnenstapt bij dit knusse plekje in de Koestraat, kun je je nog steeds cosy nestelen in een van de zitjes en genieten van een smakelijke lijst aan thee, koffie en zoetig- en hartigheden. Alles wordt geserveerd in de verschillende schattige kopjes en kannetjes, én niet te vergeten de zandlopertjes waarbij je op de seconde kunt zien wanneer jouw thee perfect is om te leuten. Ook is Teazone nog steeds de place to be voor de enige echte ‘Royal Afternoon Hightea’.

Voor de toekomst heeft Joyce vele ideeën in gedachten die ze graag wil uitvoeren samen met al haar andere horecacollega’s in de Koestraat – waaronder binnenkort haar broer Yves Mullenders, om dit straatje nóg gezelliger te maken dan het eigenlijk al is. Maar voor nu is het vooral héél véél overheerlijke lekkernijen creëren! Wij plannen in ieder geval alvast een Royal Afternoon in…

Klik hier voor meer informatie over Teazone!