Wakker worden bij ’t Wycker Cabinet

Eerder dit jaar waren Ellis en Demy te gast bij ’t Wycker Cabinet. Ze dronken gin-tonics, genoten van een uitgebreid driegangendiner en waren wel te spreken over de helblauwe bar waar je op vrijdagmiddag met je collega’s welkom bent voor een VrijMiBo. Vorige maand was de zaak nog het toneel voor de eerste editie van Wyck Electronique, deze maand lanceert de zaak in Wyck een volledig nieuw ontbijtconcept. ’t Wycker Cabinet is van alle markten thuis!

Wyck staat al geruime tijd bekend om zijn grote verscheidenheid aan horecaconcepten en zijn gezellige sfeer. De laatste tijd zijn er diverse zaken bijgekomen en heeft de zogenaamde ‘ontbijtcultuur’ een enorme boost gekregen. Vers gebrande koffie, homemade granola, pannenkoeken en kakelverse eitjes. Wie ’s ochtends wel eens door Wyck loopt, zal de geur van versgebakken broodjes en het aroma van koffie vast niet zijn ontgaan.

Ook Sander Verhoeven, eigenaar van ’t Wycker Cabinet, ziet dat de ontbijtcultuur in Maastricht in opmars is. ,,Vooral in Wyck. Er liggen hier veel hotels en hotelgasten vinden het leuk om buiten de deur hun dag te beginnen.”

Sander geeft eerlijk toe dat hij natuurlijk niet achter kan blijven bij al zijn nieuwe buren. ,,Met onze vernieuwde menukaart spelen we in op de vraag van onze gasten en de bezoekers van Wyck.”

Wat er precies op de ontbijttafel zal verschijnen, houdt Sander liever nog even voor zich. Wel garandeert hij dat het ontbijt van ’t Wycker Cabinet helemaal van deze tijd is en niet onder zal doen voor de vele hippe ontbijtzaken in de Randstad.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ’t ontbijt van ’t Wycker Cabinet? We moeten we jullie nog even in spanning houden, de nieuwe menukaart gaat op maandag 6 november in. Diezelfde week nog gaat Maarten voor ons proeven. Vrijdag 10 november zal hij zijn ervaringen met jullie delen! Stay tuned dus.

Per ingang van de nieuwe menukaart is ’t Wycker Cabinet overigens dagelijks om 10.00u, en in het weekend zelfs al om 09.00u geopend. Tijdens schoolvakanties ben je iedere dag van de week vanaf 08.30u welkom voor een uitgebreid ontbijt.

Lees meer over dit restaurant