Steakhouse-Carnal-Maastricht-13

Warme salsabeats en cocktails bij Steakhouse Carnal

Zaterdag 18 november vindt bij Steakhouse Carnal de eerste editie van Carnalismo plaats. Nadat de gasten in alle rust genoten hebben van de heerlijk malse biefstukken waar dit restaurant aan de Wycker Brugstraat bekend om staat, en de keuken is gesloten, is het tijd voor cocktails, muziek en kunnen de voetjes van de vloer.

Anders dan bij de buren

,,Er vinden in Wyck wel vaker – en zelfs heel veel – feestjes plaats”,  vertelt Ahmed Abdi, de communicatiemanager van Carnal ,,Waar bij de buren tegenwoordig in de late uurtjes technobeats uit de speakers knallen, gooien ze het bij Carnal over een totaal andere boeg: warme salsabeats zoals ze die in Midden-Amerika kennen.”

Muziek aan tafel

Hoewel Carnalismo pas na het diner begint is er ook aan de gasten die wel komen dineren gedacht. Vanaf 21.00 uur verzorgen Maxime & Glyn live muziek. De twee singer-songwriters hebben een breed R&B, pop, soul, jazz en blues-repertoire.

Salsa

Speciaal voor de gelegenheid wordt er vanaf 22.30 uur een salsaworkshop gegeven. Deze workshop wordt gegeven door Ruby Pure Latin, ook wel bekend van de salsalessen bij Stayokay Maastricht.

Cocktailkaart

Speciaal voor Carnalismo introduceert Carnal een cocktailkaart. Tot 2.00 uur zondagochtend geniet je onder het genot van cocktails van Latin vibes.

Steakhouse-Carnal-Maastricht-2