West Side Story met Scharrels & Scharen op je bord

Je lekker en verantwoord te buiten gaan aan een halve Canadese kreeft of een op Provençaalse wijze klaargemaakte halve kip. Om vervolgens tweeënhalf uur lang weg te zwijmelen op de zoete klanken van de West Side Story, een van de grootste musicalklassiekers aller tijden. Live gespeeld door de philharmonie zuidnederland.

Het kan op maandag 10 juli op het terras van Scharrels & Scharen op het Vrijthof, de Chicken & Lobster Bar die een maand geleden de deuren opende en inmiddels een begrip is in de stad.

Wie op deze avond komt smikkelen bij Scharrels en Scharen krijgt – in tegenstelling tot de avonden waarop Rieu optreedt – kip of kreeft op zijn bord. ,,Voorafgaand aan de Rieuconcerten hebben we een standaard driegangenmenu met tournedos als hoofdgerecht. Maar voor deze ene avond, die vanwege de eenmaligheid extra bijzonder is, hebben we besloten daarvan af te wijken”, zegt eigenaar Dave van den Heuvel. ,,Wij willen de mensen die op deze avond reserveren voor een terrasarrangement laten proeven van waar deze zaak voor staat: verse Canadese kreeft en biologisch verantwoorde kip.”

Gasten die de West Side Story komen bewonderen vanaf zijn terras, zijn in feite spekkoper, rekent Van den Heuvel voor. ,,Een terrasarrangement voor The West Side Story kost 49,50 euro per persoon. Dit is inclusief driegangengangen diner, exclusief drankjes. Tickets voor het plein kosten tussen 25 en 55 euro per persoon. Dit is exclusief diner.”

Het diner begint om 19.00 uur scherp met een voorgerecht, waarbij gasten kunnen kiezen tussen een carpaccio of een salade geitenkaas. Vervolgens hebben ze de keuze tussen een halve kip (op Provençaalse wijze bereid met tijm, rozemarijn, knoflook en zeezout) of een Canadese kreeft (met geklaarde boter, knoflook en peterselie). Het diner wordt afgesloten met cheesecake met een coulis van rode vruchten.

Vind je ook dat het terrasarrangement naar meer smaakt? Bel dan naar 043-321 2407 of mail naar info@scharrelsenscharen.nl om te reserveren.

Meer weten over de bijzondere voorstelling van de West Side Story?  Kijk dan hier