Over ons

Smakelijk Breda is hét platform over uit eten in Breda. Ontdek uit eten in Breda met de restaurantgids, cadeaukaart en restaurantweek. Uit eten in Breda begint bij Smakelijk Breda.

Restaurantgids

De Smakelijk Breda Restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De restaurantgids wordt elk jaar in november uitgebracht en is gevuld met koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. In de 2020-editie staan 135 Bredase eetgelegenheden. Bovendien staat in de inhoudsopgave middels icoontjes vermeld bij welke restaurants je de Smakelijk Breda Cadeaukaart kunt inleveren.

Cadeaukaart

De Smakelijk Beda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij 30 restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels. De is verkrijgbaar van €25 tot €150. Er is ook de Smakelijk Breda Giftbox: een cadeaudoos met de Smakelijk Breda Restaurantgids en Smakelijk Breda cadeaukaart.

Restaurantweek

De Smakelijk Breda Restaurantweek is hét culinaire evenement van Breda. Jaarlijks genieten duizenden gasten bij de beste restaurants van Breda van een 4-gangenmenu voor slechts €38. Normaal betaal je bij deze restaurants zo’n €45 tot €50. Het doel van de Bredase restaurantweek is om, dankzij een exclusieve korting, iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit.