SMAKELIJK is hét platform over uit eten in Breda met nieuws en blogs, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart.

Nieuws & Blogs

Op de website lees je het laatste nieuws & blogs over uit eten Breda. Van nieuwe restaurants en evenementen tot de nieuwste menu’s en gerechten die je niet mag missen. Elke week gaan we uit eten bij de beste restaurants in Breda om nieuwe gerechten te proeven. Onze ervaringen lees je terug in de blogs op de website. Een ideale manier om inspiratie op te doen voor je volgende etentje in Breda.

Restaurantgids

Restaurantgids Breda is dé restaurantgids van Breda en volledig gericht op uit eten in Breda. De jaarlijkse restaurantgids is en een initiatief van SMAKELIJK in samenwerking met Breda Marketing en vervangt sinds 2018 de VVV restaurantgids in Breda. In de 2020 editie staan 135 restaurants uit de gemeente Breda verdeeld in 6 categorieën: koffiebars, lunchrooms, eetcafés, restaurants en foodhall.

Restaurantweek

De Smakelijk Breda Restaurantweek is hét culinaire evenement van Breda. Jaarlijks genieten medio februari duizenden gasten bij de beste restaurants van Breda van een 4-gangenmenu voor slechts 37,50 euro. Normaal betaal je bij deze restaurants tussen de 45 en 50 euro. Het doel van de Bredase restaurantweek is om, dankzij een exclusieve korting, iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit.

Cadeaukaart

De Smakelijk Beda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels. De is verkrijgbaar van 25 euro tot 100 euro. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb je de cadeaukaart de volgende dag in huis.