Smakelijk Breda is hét platform over uit eten in Breda met een restaurantgids, cadeaukaart en restaurantweek. In november wordt jaarlijks de Smakelijk Breda restaurantgids uitgebracht. Deze Bredase restaurantgids is volledig gericht op uit eten in Breda. In de 2020 editie staan 135 koffiebars, lunchrooms, eetcafés en restaurants die zijn gevestigd in Breda.

De Smakelijk Beda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels. De is verkrijgbaar van 25 euro tot 100 euro. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb je de cadeaukaart de volgende dag in huis.

Met de Smakelijk Breda Giftbox is je cadeau pas écht compleet. De giftbox bevat naast de cadeaukaart de restaurantgids. In de restaurantgids staat vermeld waar je de cadeaukaart kunt inleveren. Je kunt dus, naast een hoop leesplezier, direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten.

De Smakelijk Breda Restaurantweek is hét culinaire evenement van Breda. Jaarlijks genieten duizenden gasten bij de beste restaurants van Breda van een 4-gangenmenu voor slechts €38. Normaal betaal je bij deze restaurants zo’n €45 tot €50. Het doel van de Bredase restaurantweek is om, dankzij een exclusieve korting, iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit.