Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar Smakelijk.nl zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Smakelijk.nl geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht moet je het retourformulier downloaden, volledig invullen en meesturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na na ontvangst terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of zijn beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en onbeschadigd.