Charelli Breda

Helpdesk

Heb je een vraag over je cadeaukaart of bestelling? Bekijk de veelgestelde vragen op deze pagina. Wil je contact opnemen? Stuur een e-mail naar helpdesk@smakelijk.nl.

Heb je een vraag over een zakelijke bestelling? Bekijk onze zakelijke pagina. Wil je contact opnemen? Stuur een e-mail naar zakelijk@smakelijk.nl of bel 085 004 6197.

Bestellen

De cadeaukaarten van Smakelijk.nl bestel je eenvoudig via onze website.

Nee, momenteel zijn de cadeaukaarten van Smakelijk.nl alleen online te bestellen.

De cadeaukaarten van Smakelijk.nl zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 150 euro.

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling binnen enkele dagen.

Saldo

Je kunt het saldo van de cadeaukaart van Smakelijk.nl online checken met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Check goed of je de juiste code invult. Vooral het verschil tussen de 0 en O, L en I en B en 8 wordt nog wel eens door elkaar gehaald. Heb je nog steeds problemen? Neem contact met ons op via helpdesk@smakelijk.nl.

Check het saldo van je cadeaukaart altijd op de check saldo pagina op onze website. Is je cadeaukaart nog steeds inactief? Neem contact met ons op via helpdesk@smakelijk.nl.

Nee, als al het tegoed op de cadeaukaart is verzilverd is een cadeaukaart van Smakelijk.nl niet opnieuw te gebruiken.

Zakelijk

Je kunt een bestelling plaatsen via onze website. Je ontvangt direct een e-mail met een factuur. Voor een bestelling op maat neem je contact op via zakelijk@smakelijk.nl.

personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo en persoonlijke tekst naar medewerkers. Neem voor meer informatie contact op via zakelijk@smakelijk.nl.

Een zakelijke bestelling kan via PostNL worden verstuurd of persoonlijk door ons worden bezorgd, afhankelijk van de bestelling.

Ja, wij kunnen een bestelling met meerdere cadeaukaarten versturen naar verschillende adressen. Wij hebben ervaring met bestellingen tot duizenden cadeaukaarten die wij opwaarderen, inpakken en als PostNL partijenpost versturen naar verschillende adressen.

Verzilveren

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is te verzilveren in een specifieke stad. Via de check saldo pagina kun je achterhalen in welke stad jouw cadeaukaart geldig is. Vervolgens bekijk je de deelnemende locaties van deze stad op deze pagina.

Ja, een cadeaukaart van Smakelijk.nl is in delen te verzilveren. Je bent niet verplicht om het tegoed in één keer te verzilveren.

Nee, dit is niet mogelijk. Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is alleen te verzilveren op een fysieke locatie. Daar wordt de QR-code van de cadeaukaart gescand en het tegoed van de cadeaukaart afgewaardeerd.

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl wordt gekoppeld aan één stad. Op deze manier weet de gever altijd dat het geld wordt terug geïnvesteerd in de lokale economie. Op deze manier worden lokale restaurants of winkels gesteund.

Geldigheid

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is 2 jaar geldig vanaf het moment van aankoopdatum.

Je kunt de vervaldatum van een cadeaukaart van Smakelijk.nl online checken met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl waarvan de geldigheid is verlopen kan helaas niet opnieuw worden geactiveerd.

Nee, de geldigheidsduur wordt niet verlengd. Alle deelnemende winkels zijn open en vrijwel alle deelnemende horecazaken zijn open voor afhalen. Deelnemende horeca en winkels hebben in deze tijd alle extra omzet hard nodig en ontvangen daarom graag juist nu jouw cadeaukaart.

Overige

Het tegoed van alle cadeaukaarten wordt veilig bewaard. Het geld wordt beheerd door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als deelnemende bedrijven.

Nee, dit is niet nodig. Zodra je een cadeaukaart van Smakelijk.nl hebt ontvangen is deze direct te verzilveren.

Een cadeaukaart van Smakelijk.nl is verkrijgbaar vanaf 10 tot 150 euro.

Het is niet mogelijk om een cadeaukaart van Smakelijk.nl in te wisselen voor een landelijke cadeaukaart.